Specificatii:
Tara | Etiopia, altitudini: 1900 - 2200m |
Tip | Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte. |
Soi | Hierloom |
Parfum | Dulce aroma |
Aroma | Fructata, ușor condimentata - coacaz negru, scortisoara, santal, miere |
Gust | Fructat, cu note de cacao boabe prajite |
Retrogust | Scortisoara si santal, cu tuse de coacaz negru, santal și miere |
O cafea Ecologica Gourmet, ce provine dintr-o locatie celebra in intreaga lume pentru cafelele extraodinare ce sunt produse aici:
plantatia Kayon Mountain Farm, regiunea Guji din Etiopia. Plantatia din arbori Heirloom, ingrijiti fara a utiliza erbicide sau alte produse agrochimice, este situata la altitudinea de 1900 - 2200 m.
Dupa recoltare, ciresele de cafea sunt curatate de pulpa si puse la fermentat timp de 24 - 36 de ore, apoi sunt uscate la soare, pe paturi africane, pentru o perioada de 12 - 20 de zile. La final, fiecarui lot de cafea i se atribuie un cod unic pentru a se asigura si certifica trasabilitatea și calitatea specifica cafelelor bio gourmet.
Cafeaua Etiopia Bio Guji Kayon de la Gourmet Coffee, in urma prajirii atente, isi exprima adevarata valoare specifica unei cafele de lux: arome de coacaz negru si tuse condimentate de santal si scortisoara. Gustul este fructat, cu nuante de boabe prajite de cacao si un aftertaste lung, in care se regasesc note dulci de santal, scortisoara si miere.
Specificatii:
Tara | Etiopia, altitudini: 1900 - 2200m |
Tip | Cafea bio, microlot; Cupping score: 88,25 puncte. |
Soi | Hierloom |
Parfum | Dulce aroma |
Aroma | Fructata, ușor condimentata - coacaz negru, scortisoara, santal, miere |
Gust | Fructat, cu note de cacao boabe prajite |
Retrogust | Scortisoara si santal, cu tuse de coacaz negru, santal și miere |
Suport clienti
Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.