O cafea provenită din inima Columbiei, o cafea arabica pura, cultivata in zona vulcanica la altitudini de 2300m, unde solul foarte bogat in minerale confera boabelor de cafea aroma specifica de alune, un corp bogat si o aciditate delicata. Boabele de cafea columbiana din care s-a preparat cafeaua single origin Cuore di Columbia au clasificarea SUPREMO, care certifica dimensiunea si calitatea lor.
Cuore di Columbia de la Gourmet Coffee este o cafea de specialitate cu aroma florala, cu gust delicat de fructe caramelizate si ciocolata. Are o aciditate usoară si un retrogust puternic de ciocolata neagra cu alune.
Pentru cafeaua Cuore di Columbia Decofeinizata se foloseste metoda Swiss Water Process - procedeu 100% natural, care are la baza doua principii - solubilitatea si osmoza.
In acest proces, boabele de cafea sunt introduse in apa cu extract de cafea verde, fara cofeina, cofeina, fiind hidrosolubila, trece din boabele de cafea in solutia apoasa, in timp ce aroma ramane in boabe. Boabele de cafea sunt uscate apoi la nivelul de umiditate optim. Procesul elvețtan de decofeinizare are ca rezultat o cafea care conține doar 0,1% cofeina.
Cafeaua decofeinizata prin metoda Swiss Water Process isi pastreaza toate calitatile, inclusiv aroma.
Specificatii:
Tara | Columbia - Popayan, altitudine: 2300m |
Tip | Cafea Single Origin, Cafea de Specialitate Cafea Decofeinizata, Swiss Water Process |
Soi | Colombian (Arabica) |
Parfum | Floral, dulce |
Aroma | Alune |
Gust | Caramel (Creme Brulee) |
Retrogust | Ciocolata neagra |
Suport clienti
Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare
Scrie un review