Din petalele de trandafiri (netratati chimic), recoltate dimineata devreme, de la florile complet desfacute, si uscate in tihna, pe cale naturala, obtii un ceai plin de vitamine care te calmeaza, ajuta digestia, sprijina scaderea in greutate si usureaza simptomele racelii.
Petalele de trandafiri sunt o sursa naturală de vitamina A, B, C, D, E și K, calciu, fier, zinc, fosfor, multiminerale, multivitamine si contin o gama larga de antioxidanti, pectina, acid malic, ulei eteric, taninuri. Consumate sub forma de ceai, petalele de trandafiri ajuta la buna functionare a proceselor interne ale organismului si a sistemului nervos central.
Beneficii:
Mod de preparare:
Este contraindicat persoanelor care iau medicamente pentru subțierea sângelui.
Suport clienti
Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.