Ingrediente: orez, hribi de padure uscati , ceapa uscata, patrunjel uscat.
Greutate: 250g
Perfect pentru diete vegane.
Pentru iubitorii de hribi de padure avem o combinatie foarte apreciata care le pune in valoare gustul si textura. Plini de minerale si vitamine, hribii transforma clasicul risotto intr-o mancare savuroasa si hranitoare.
Mod de preparare: Se prajeste usor, amestecand continuu in 2 linguri de ulei. Se adauga 50ml de vin alb si se lasa la fiert pana se evapora si continutul se ingroasa. Se adauga treptat, in doze mici, 650ml de supa sau apa si se lasa la foc mic pana ferbe. Cand e aproape gata se pune putin unt, se razuieste cascaval sau parmezan pentru a ii da o textura cremoasa si se condimenteaza suplimentar dupa gust.
A se pastra in loc uscat si racoros.
Suport clienti
Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare
Scrie un review