Tanola Trufe Negre liofilizate 10g

nou
25,00 RON
Prin procesul de liofilizare (uscare la rece), se obtine cea mai buna textura si aroma naturala pentru trufa uscata. Astfel, acesta isi pastreaza intacte valorile nutritionale, organoleptice si structural este similara trufei proaspete.

Mod de preparare: inainte de folosire, se recomanda rehidratarea feliilor de trufe în apa calda, timp de cateva minute, apoi se folosesc in deosebite feluri de mancare care contin orez, paste, carne, peste, oua.

Gramaj: 10g masa solida
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: TL07 Ai nevoie de ajutor? 0745 342 444 / 0747 122 341
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Trufa, “diamantul negru al pamantului",  este o ciuperca subterana si comestibila. Face parte din clasa ascomycete din familia Tuberaceae, genul Tuber, avand o multitudine de beneficii terapeutice si nutritive. Mirosul trufei negre este de multe ori descris ca fiind teluric, intepator, euforic si considerat de unele persoane chiar sexy. Are o aroma puternica de mosc, ozon, nuci și ciuperci.

Prin procesul de liofilizare (uscare la rece), se obtine cea mai buna textura si aroma naturala pentru trufa uscata. Astfel, acesta isi pastreaza intacte valorile nutritionale. Organoleptic si structural este similara trufei proaspete.

Mod de preparare: inainte de folosire, se recomanda rehidratarea feliilor de trufe în apa calda, timp de cateva minute, apoi se folosesc in deosebite feluri de mancare care contin orez, paste, carne, peste, oua, etc. Asocierea cu diferite mancaruri, depinde de reteta folosita de bucatari.

Dupa deschidere, pot fi acoperite cu ulei si pastrate la frigider.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare

0745 342 444 0747 122 341 daniela@zumzete.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!