Mere deshidratateScrijele de mere uscate sunt o sursa ideala de vitamine si minerale, fara un aport crescut de calorii si zaharuri si fara aditivi alimentari.
Scrijelele sunt preparate diferit față de ceea ce se găsește pe piață deoarece sunt obținute printr-un proces similar cu uscarea naturală. Dupa ce sunt spălate, feliate și întinse pe site de lemn, procesul de deshidratare se realizează prin intermediul cuptoarelor speciale, la o temperatură de 40 de grade.
Alaturi de miere sunt un desert de neuitat.
Încearcă şi tu Scrijelele ca la bunica şi redescoperă gustul copilăriei!
Produs fabricat in Romania.
Cantitate: 75g
Alergeni: Mere
Condiții de păstrare: Loc uscat și răcoros
Sirop de zmeuraZmeura, ca mai toate fructele de padure, are un puternic efect antioxidant datorita cantitatii mari de Vitamina C pe care o contine. Siropul acesta poate fi consumat ca atare sau diluat in apa minerala - recomandarea noastra este: 1 parte sirop, 3 parti apa.
Nu contine coloranti sau conservanti.
Miere de Salcam cu Nuci 450gMiere de salcam ecologica cu nuci

Un desert delicios si plin de vitamine din
miere de salcam ecologica si nuci romanesti. Merge minunat dimineata, cu iaurt sau cu cereale, cand eşti lipsit de chef si obosit, pentru un plus de energie.
Nucile ne aduc un aport semnificativ de antioxidanti, proteine, vitamine B, vitamina A dar si de lecitina si Omega-3. Ajuta la prevenirea imbatranirii precoce si a bolilor neurodegenerative.
Mierea imprumuta din calitatile plantelor de origine, de aceea este important sa nu o incalzim mai mult de 35 C (temparatura medie din stup) pentru a beneficia de toate proprietatile ei.
Mierea Zumzete din Flori este filtrata o singura data, in momentul extragerii, astfel ca in borcane se mai pot gasi mici bucati de ceara sau propolis.
Cristalizarea mierii este un proces natural ce apare in timp.
Pastrati mierea in loc uscat si racoros, ferita de razele soarelui.
Apicultor Adi Lupchian - miere
ECOLOGICA direct de la producator
Gramaj: 450g
Dulceta de mure 350gO dulceata de mure in care fructele raman intregi ca sa ne bucuram de gustul lor. Murele sunt culese din muntii ce imprejmuiesc Rucarul, in luna iulie atunci cand sunt coapte si dulci.
Nu contine conservanti sau coloranti.
Mustar cu ceapa caramelizataCasa Gaciu a creat o noua gama de mustaruri "Reteta bunicilor mei" in care clasicul sos devine un personaj principal al meselor copioase. Retetele sunt pline de ingrediente surprinzatoare, combinatiile valorificand gustul intens al Mustarului de Tecuci.
Mustarul cu ceapa caramelizata este pur si simplu un deliciu. Gustul sau iute-dulceag il face numai bun de mancat direct pe paine, la preparatele din carne sau in salate.
Pastrati-l intr-un loc racoros dupa deschidere.
Scrie un review