Nerecomandat copiilor mai mici de 3 - 4 ani pentru ca poate exista riscul de a se ineca cu ceara.
Capaceala este capacul fagurelui, cu care albinele inchid mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i pastra calitatile, si
contine, pe langa ceara si propolis, enzime, vitamine si alte substante cu rol de conservant al mierii.
Mierea este cristalizata!
Capaceala este capacul fagurelui, cu care albinele inchid mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i pastra calitatile, si contine,
pe langa ceara si propolis, enzime, vitamine si alte substante cu rol de conservant. Capaceala se consuma ca o guma de mestecat, pana la topirea completa a tuturor componentelor, ramanand o parte din ceara.
Actiunele ei sunt comlexe si este folosita ca adjuvant in: tratarea gingivitelor si a paradontozei, durerilor de gat si ameliorarea anumitor tulburente ale apratului digestiv.
Mierea imprumuta din calitatile plantelor de origine, de aceea este important sa nu o incalzim mai mult de 35 C (temparatura medie din stup) pentru a beneficia de toate proprietatile ei.
Mierea Zumzete din Flori este filtrata o singura data, in momentul extragerii, astfel ca in borcane se mai pot gasi mici bucati de ceara sau propolis.
Cristalizarea mierii este un proces natural ce apare in timp.
Pastrati mierea in loc uscat si racoros, ferita de razele soarelui.
Apicultor Adi Lupchian - miere
ECOLOGICA direct de la producator
Gramaj: 450g