Stiai ca radacina de patrunjel, nelipsita in bucataria romaneasca din ciorbe si supe, abunda in vitamine si minerale? Vitamina C si acidul folic sunt printre cele mai importante, pe langa beta-caroten si zinc. Adauga patrunjelul radacina si in tocanite, salate sau piureuri de legume, gustul lui dulce le va conferi o savoare deosebita. Tehnica de uscare la rece nu altereaza vitaminele si fructoza din legume, gustul nu se diminueaza, culoarea se mentine aceeasi.
Cantitate: 90g
Stiai ca radacina de patrunjel, nelipsita in bucataria romaneasca din ciorbe si supe, abunda in vitamine si minerale? Vitamina C si acidul folic sunt printre cele mai importante, pe langa beta-caroten si zinc. Adauga patrunjelul radacina si in tocanite, salate sau piureuri de legume, gustul lui dulce le va conferi o savoare deosebita. Tehnica de uscare la rece nu altereaza vitaminele si fructoza din legume, gustul nu se diminueaza, culoarea se mentine aceeasi.