Stiai ca radacina de patrunjel, nelipsita in bucataria romaneasca din ciorbe si supe, abunda in vitamine si minerale? Vitamina C si acidul folic sunt printre cele mai importante, pe langa beta-caroten si zinc. Adauga patrunjelul radacina si in tocanite, salate sau piureuri de legume, gustul lui dulce le va conferi o savoare deosebita. Tehnica de uscare la rece nu altereaza vitaminele si fructoza din legume, gustul nu se diminueaza, culoarea se mentine aceeasi.
Cantitate: 90g
Stiai ca radacina de patrunjel, nelipsita in bucataria romaneasca din ciorbe si supe, abunda in vitamine si minerale? Vitamina C si acidul folic sunt printre cele mai importante, pe langa beta-caroten si zinc. Adauga patrunjelul radacina si in tocanite, salate sau piureuri de legume, gustul lui dulce le va conferi o savoare deosebita. Tehnica de uscare la rece nu altereaza vitaminele si fructoza din legume, gustul nu se diminueaza, culoarea se mentine aceeasi.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.