Trufe negre de vara proaspete, in ulei de masline extravirgin in amestec cu ulei de floarea soarelui de prima presa.
Acest "diamant negru al pamantului" poate fi asezonat cu mai multe feluri de mancare in deosebi cele care contin orez, paste, carne, peste, oua dar si ca dresing pentru fripturi de vita.
Trufele cresc spontan, in simbioza cu radacinile copacilor si sunt recoltate exclusiv cu caini special antrenati.
Mod de preparare: Se folosesc in deosebite feluri de mancare care contin orez, paste, carne, peste, oua.
Asocierea cu diferite mancaruri, depinde de reteta folosita de bucatari.
Cantitate neta: 160 g
Cantitate neta a componentei solide: 50 g
Trufa, “diamantul negru al pamantului", este o ciuperca subterana si comestibila. Face parte din clasa ascomycete din familia Tuberaceae, genul Tuber, avand o multitudine de beneficii terapeutice si nutritive. Mirosul trufei negre este de multe ori descris ca fiind teluric, intepator, euforic si considerat de unele persoane chiar sexy. Are o aroma puternica de mosc, ozon, nuci și ciuperci.
Mod de preparare: Se folosesc in deosebite feluri de mancare care contin orez, paste, carne, peste, oua, etc. Asocierea cu diferite mancaruri, depinde de reteta folosita de bucatari.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
Suport clienti
Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare