Bunătăți vesele, responsabile, sănătoase

Ceva bun? Fundite colorate gata in 15 min

Ceva bun? Fundite colorate gata in 15 min
Ce mancam bun azi? Asta-i o intrebare la care incet, incet voi face alergie :) In plus, ceva bunul asta trebuie sa fie pe placul tuturor, asa ca va prezint, pam param pam: fundite colorate (adica taitei artizanali) cu sos de rosii si masline.

Cei mai veseli, gustosi si colorati taitei artizanali, manufacturati cu grja intr-un mic atelier din Iasi, parca-s facuti anume ca sa ne insenineze ziua! Preparate doar din ingrediente naturale (faina alba, ou si piure de legume), nu ai cum sa nu iubesti funditele astea colorate asa frumos. Sucul de rosii este perfect, cu un gust minunat de rosii bine coapte, telina si un strop de sare, fara zahar, coloranti sau conservanti. 

Reteta-i tare simpla: cat timp fierb taiteii, punem intr-o tigaie o lingura de Ulei de Floarea Soarelui  (100% natural, presat la rece) si se calesc usor 2 catei de usturoi. Se toarna sucul de rosii si se lasa 2 minute la foc mic. La sfarsit se adauga maslinele, un strop de busuioc si inca un pic de oregano. Se scurg taiteii si se adauga peste sos. Se lasa 2-3 minunte cu capacul deasupra, ca sa se patrunda toate aromele. 
Daca mofturosilor le place parmezanul indraznim sa presaram un pic pe deasupra. 

Usor, rapid si sanatos, exact cum ne place! Pofta buna!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 15:00
Timp maxim de raspuns: 1 zi lucratoare

0745 342 444 0747 122 341 daniela@zumzete.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!